Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een loodgieter maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een loodgieter die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de loodgieter, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de loodgieter en helpen u graag weer verder!

Voor al uw leidingwerk

Moeten uw leidingen worden omgelegd? Is uw leidingwerk aan vervanging toe? Garant in Amsterdam beschikt over specialistische kennis van diverse soorten leidingen. Ieder huis is anders gebouwd en leidingen lopen altijd op een unieke manier. Daarom is het belangrijk dat leidingwerk vakkundig en precies aangelegd wordt. Het is immers maatwerk. Wij hebben alle benodigde gereedschappen om de klus te klaren. Daarnaast gebruiken wij uitsluitend producten van goede kwaliteit, zodat wij gegarandeerd kwalitatief hoogstaand leidingwerk afleveren.

Installatie

Naast leidingwerk kunt u ook met uw klussen op het gebied van installatie een beroep op ons doen. Wij kunnen namelijk ook de installatie van uw cv-ketels en sanitair verzorgen. Neem bijvoorbeeld het installeren van een centrale verwarmingsketel. Welke moet u kiezen? Met welke factoren moet u rekening houden? Waar moet u op letten met betrekking tot prijs en duurzaamheid? Wij adviseren u hier graag bij. En zodra u een keuze heeft gemaakt, kunt u de installatie gerust aan ons overlaten. Op het gebied van sanitair kunnen wij u helpen om uw droombadkamer te realiseren! Wij stellen uw wensen centraal bij de renovatie. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden op het gebied van leidingwerk en installatie? Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.