Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een loodgieter maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een loodgieter die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de loodgieter, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de loodgieter en helpen u graag weer verder!

Uw loodgietersbedrijf

Heeft u een probleem op het gebied van loodgieterswerk, sanitair, centrale verwarming of riolering? Dan wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk verholpen wordt. Aangezien loodgieterswerk zeer divers is, is het verstandig om hierbij een professioneel loodgietersbedrijf in te schakelen. Garant is uw specialist in Amsterdam met jarenlange ervaring op het gebied van installatiewerkzaamheden. Wij kunnen u met onder andere de volgende problemen helpen:

  • Lekkages
  • Verstoppingen
  • Sanitair
  • Cv-ketel installatie en onderhoud
  • Renovatie van leidingen, sanitair en cv-ketels

Vakmanschap

Bent u woonachting in Amsterdam of omgeving en bent u op zoek naar een expert op het gebied van loodgieterswerkzaamheden, dan kunt u de hulp inroepen van ons loodgietersbedrijf. Bij ons bent u verzekerd van goede kwaliteit van materialen en uitstekend vakmanschap. Daarnaast hebben wij veel ervaring in uiteenlopende klussen en is er grote kans dat wij u kunnen helpen. Aarzel daarom niet om onze hulp in te schakelen!

Garant

Wilt u meer informatie over ons loodgietersbedrijf? Heeft u vragen? Of wilt u graag een vrijblijvende afspraak maken? Dat kan! Wij zijn werkzaam in Amsterdam en omstreken en informeren u graag. Neem daarom nu contact met ons op door te bellen met 085 - 106 1600. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.