Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een loodgieter maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een loodgieter die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de loodgieter, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de loodgieter en helpen u graag weer verder!

Onderhoud

U kunt veel problemen en geld besparen door middel van preventief onderhoud aan uw leidingen, cv-ketel en sanitair. Wij helpen u hierbij graag! Wij controleren de apparatuur uitgebreid op correcte werking en slijtage. Indien nodig vervangen wij versleten onderdelen. Hiermee kunnen storingen en schade voorkomen worden. Door regelmatig onderhoud bespaart u dus geld en voorkomt u nare situaties. Onze vakmannen zijn door hun jarenlange ervaring zeer deskundig op het gebied van leidingwerk, cv-ketels en sanitair. Daarnaast zijn zij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Naast kwaliteit van onze loodgieters, hebben wij ook service hoog in het vaandel staan.

Onderhoud aan uw centrale verwarming

De cv-ketel is erg belangrijk in huis. Daarom is het raadzaam om deze jaarlijks te laten controleren en schoonmaken om storingen en andere problemen te voorkomen. Door periodieke controle voorkomt u dat de cv-ketel verkeerd is afgesteld of dat er onderdelen verroesten of onnodig slijten. Wanneer u regelmatig uw installaties door onze loodgieters laat controleren, bent u verzekerd van goed en veilig werkende installaties.

Garant in Amsterdam maakt voor het onderhoud samen met u een onderhoudsschema. Hierdoor komt u in de toekomst niet voor verrassingen te staan. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden voor het onderhoud van uw installatie.