De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Sanitair

Onder sanitair valt eigenlijk alles wat er tijdens de bouw of verbouwing van een gebouw geplaatst wordt in de badkamer, slaapkamer en het toilet, met als doel het lichaam te verzorgen. Van waterleiding en kraan tot afvoer en riool en alles wat er tussen zit valt onder dit begrip. Vaak moet er eerst voorwerk worden uitgevoerd, zoals het slopen en afvoeren van bestaande voorzieningen. Het voorwerk, het plaatsen en de afwerking van sanitair wordt in zijn totaliteit aangenomen. Uiteraard zal er alles aan gedaan worden om tot het gewenste resultaat te komen!

Verschillende eisen

Aan sanitair in woningen worden andere eisen gesteld dan aan dat in ziekenhuizen, inrichtingen en dergelijke. Er is een enorme keus aan vormen, materialen, mogelijkheden en gebruiksdoeleinden op de markt. In het aanbod is duidelijk verschil in kwaliteit en prijs van het sanitair en overig materiaal.

Uw loodgieter in Amsterdam

De loodgieters van Garant in Amsterdam komen met plezier bij u langs voor de installatie, reparatie of het onderhouden van uw sanitair of badkamer. Onze loodgieters ontwerpen uw badkamer en verzorgen eventuele vergunning- en subsidie aanvragen. Daarnaast kunt u ook voor andere zaken, zoals elektra en cv-ketels, terecht bij onze loodgieters. Ook voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen.