Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een loodgieter maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een loodgieter die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de loodgieter, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de loodgieter en helpen u graag weer verder!

Sanitair

Onder sanitair valt eigenlijk alles wat er tijdens de bouw of verbouwing van een gebouw geplaatst wordt in de badkamer, slaapkamer en het toilet, met als doel het lichaam te verzorgen. Van waterleiding en kraan tot afvoer en riool en alles wat er tussen zit valt onder dit begrip. Vaak moet er eerst voorwerk worden uitgevoerd, zoals het slopen en afvoeren van bestaande voorzieningen. Het voorwerk, het plaatsen en de afwerking van sanitair wordt in zijn totaliteit aangenomen. Uiteraard zal er alles aan gedaan worden om tot het gewenste resultaat te komen!

Verschillende eisen

Aan sanitair in woningen worden andere eisen gesteld dan aan dat in ziekenhuizen, inrichtingen en dergelijke. Er is een enorme keus aan vormen, materialen, mogelijkheden en gebruiksdoeleinden op de markt. In het aanbod is duidelijk verschil in kwaliteit en prijs van het sanitair en overig materiaal.

Uw loodgieter in Amsterdam

De loodgieters van Garant in Amsterdam komen met plezier bij u langs voor de installatie, reparatie of het onderhouden van uw sanitair of badkamer. Onze loodgieters ontwerpen uw badkamer en verzorgen eventuele vergunning- en subsidie aanvragen. Daarnaast kunt u ook voor andere zaken, zoals elektra en cv-ketels, terecht bij onze loodgieters. Ook voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen.